Awesome Academy #2

Datum: 07-11-2018
Tijd: 19:00
Plaats: Landdroststraat 120 | 1315 RG Almere
Zijn plankenkoorts, knikkende knietjes en het vergeten van je tekst niets nieuws voor jou? Zit jouw hoofd vol met toffe ideeën, maar vind je het moeilijk om deze goed onder woorden te brengen? Of ben jij al een tijdje bezig met grootse plannen, maar heb je ze nog niet gedeeld? De Awesome Academy gaat jou hierbij helpen! Op woensdag 12 september en woensdag 7 november organiseren we pitch trainingen die jouw presentatie tot de next level gaan brengen. Samen scherpen we jouw idee aan, denken we na over het grote plaatje en zorgen we er voor dat je hierna helemaal klaar bent om de wereld te gaan veroveren.
De Awesome Foundation Almere organiseert deze trainingen om talent in de stad te helpen bij het waarmaken van hun dromen. De training wordt gegeven door echte pro’s en worden afgesloten met een borrel. Heb je er dan nog geen genoeg van? Op 19 september en 14 november worden er ook Awesome Night’s georganiseerd waarbij je 1000,- euro handje contantje kan winnen met jouw awesome idee.
Ja, zin in? meld je hier aan om een plekje te bemachtigen voor de trainingen, er zijn namelijk maar tien plekken per keer!

En meld je hier aan bij Facebook events om geen update te missen!

Woensdag 14 november
https://www.facebook.com/events/2002467769993224/

Voor meer info check awesomefoundation.org onder chapter Almere: https://awesomefoundation.org/en/chapters/almere